Alliansen är det nya VPK

Som borgerlig väljare av det lite äldre slaget lever man i ett tämligen frustrerat sinnelag under dessa dagar. Därför vill jag här ställa några tämligen frustrerade frågor, som tycks leda fram till ett oväntat, men tämligen frustrerat svar.

Jag vill också varna känsliga läsare för att frågorna delvis berör så anstötliga teman som konservatism och nationalism, men inte hos Sverigedemokraterna hör och häpna, utan hos de övriga partierna förr och nu. Säkert provocerar ämnena någon. Men temat har betydelse, på sitt alldeles eget lilla speciella vis. Häng med, så får ni veta varför.

Minns ni hur det var i politiken förr om åren? Minns ni då på 1900-talet, när Sverigedemokraterna ännu inte fanns, än mindre var ett stort riksdagsparti och Sverige, den socialistiska dominansen till trots, fortfarande var lite mer … tja, normalt?

Minns ni den tiden när Moderaterna var ett konservativt parti som såg ett starkt försvar som en garant för att Sverige skulle vara svenskarnas land? Minns ni den tiden när det traditionalistiska Centerpartiet värnade om den svenska landsbygden och de som bodde där? Minns ni den tiden när Folkpartiet var liberalkonservativt och ansåg att det fanns ett svenskt folk att vara ett parti för? Minns ni den tiden när det alternativa Kristdemokratisk samling varken var höger eller vänster, men mobbades av vänsterpressen som om de vore dagens sverigedemokrater?

Tänk hur annorlunda den tiden var, jämfört med nu. Nu, när Kristdemokraterna (var de nu har ställts sig ideologiskt) angriper Sverigedemokraterna som vore de själva var en del av vänsterpressen. Nu när Det-finns-inte-något-svenskt-folk-partiet har blivit socialliberalt och vill avskaffa Sverige. Nu, när Centern har blivit nyliberalt och strävar efter att 30 miljoner invandrare ska befolka nybyggarlandet Sverige. Nu, när Moderaterna har blivit liberaler, hävdar att försvaret är ett särintresse och att Sverige inte tillhör de som har levt här i generationer utan de som kommer till landet först mitt i livet.

Och minns ni den tiden när Socialdemokraterna var socialister och kuckelimuckade med kommunistregimer samtidigt som de spelade under täcket med NATO? Minns ni den tiden när Vänsterpartiet kommunisterna bestod av stolta kommunister som avskydde valfrihet och demokrati? Minns ni den tiden när Miljöpartiet bestod av kufar och miljömuppar som stred för en ren natur och pratade om döda gråa sälar?

Tänk hur annorlunda den tiden var, jämfört med nu. Nu, när Miljöpartiet representerar storstadens socialistiska city-hipsters som skitar ner naturen och avhumaniserar levande vita sällar. Nu, när Vänsterpartiet bara är kryptokommunister som låtsas att de inte är kommunister medan de fortfarande avskyr valfrihet och demokrati. Nu, när ingen vet vad Socialdemokraterna står för längre, medan partiet kuckelimuckar med islamister och spelar utan täcke med NATO.

Minns ni hur Sverige styrdes då? När de internationalistiska kommunisterna i VPK släppte fram S-regering efter S-regering utan något krav på politiskt inflytande, eftersom de uppfattade det socialkonservativa och nationalistiska alternativet som något värre än döden.

Tänk nu på hur Sverige styrs idag. När den kosmopolitiska Alliansen utan något krav på politiskt inflytande underordnar sig en socialistisk S-regering, eftersom de uppfattar det socialkonservativa och nationalistiska alternativet som något värre än DÖ-den.

Alliansen är idag det som kommunisterna var igår. Alliansen är det nya VPK.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s